Canal, Vilvoorde
20 juni 2024
Start om 19u

BBQ Talks met boottocht

Het ideale startschot van de zomer! Een boottocht op het kanaal, gevolgd door een heerlijke BBQ op een mooie zomeravond. Kan dit nog beter? In deze ontspannen sfeer creëer je diepgaande connecties met andere gelijkgestemden uit de community.
BBQ talks - summer event

in samenwerking met

Wat mag je verwachten van BBQ Talks met boottocht

19u: Boottocht op het kanaal
Kom op tijd, je wil de boot niet missen :-). Tijdens deze boottocht geniet je van een drankje terwijl we op het kanaal langs Brussel varen. Een unieke setting!
19u15: Keynote van Mattias Losoli
Eens hands-on keynote met 3 tips die Mattias (founder Talk To C) verkreeg van bedrijfsleiders. Ongetwijfeld zit er één tip bij waarmee jij aan de slag kunt.
20u: BBQ in Canal Vilvoorde
Na de boottocht wandelen we samen naar Brasserie Canal om te genieten van een heerlijke BBQ tijdens deze mooie zomeravond. We voorzien daarnaast nog een leuke activiteit om elkaar nog beter te leren kennen.
22u: Netwerken
Je eindigt deze geweldige avond met leuke, ontspannen gesprekken en gaat naar huis vol met energie. Klaar om aan jouw zomer te starten!

Wat mag je verwachten?

  • Een gezellige netwerk opportuniteit in een informele, ontspannen sfeer
  • Lekker eten en drinken de hele avond lang
  • Achteraf deel uitmaken van deze hechte groep gelijkgestemden
Maak kennis met onze nieuwe Community Ambassadors - hero

Een extra bonus aan jouw avond

Keynote
3 tips die ik verkreeg van 50 bedrijfsleiders
Tijdens deze kort keynote, krijg je 3 prikkelende tips die Mattias Losoli heeft opgedaan vanuit gesprekken met +50 inspirerende bedrijfsleiders. Deze inzichten zijn voor hem een kompas geweest om mijn professionele reis te sturen. Daarom deelt hij ze met veel plezier ook met jullie zodat iedereen hiermee direct aan de slag kan gaan.
Send us message

Mattias Losoli

Founder

De enthousiaste en energieke Mattias Losoli heeft een echte passie voor persoonlijke ontwikkeling. Op zijn jonge leeftijd richtte hij Talk To C op na zijn ervaring als CEO for One Month waarbij hij uit 2700 kandidaten als winnaar werd gekozen. Dit programma gaf hem de mogelijkheid mee te fungeren als CEO van The Adecco Group. Na deze ervaring, richtte hij de Talk To C’ommunity op om een betere brug te maken tussen ervaring van bedrijfsleiders en gedreven young professionals.

Nog slechts 27 plaatsen! Schrijf je nu in.

Registreer je via het formulier om zeker te zijn van jouw plaats. Let op: je inschrijving is pas finaal na betaling. Je ontvangt je bevestigingsmail na enkele werkdagen.

Prijs niet-leden

70 EUR

Prijs leden

55 EUR

*Als je binnen de 2 weken na dit event betalend lid wordt van de Talk To C community, brengen we de prijs van je ticket in mindering van je lidmaatschap.

Frequently
asked questions

Vragen over dit event? Hier vind je een antwoord! Toch niet gevonden wat je zocht?

Onze events zijn een thuis plaats voor gedreven young professionals die deel willen uitmaken van een community van gelijkgestemden die streven naar groei, zowel professioneel als persoonlijk.

Met veel plezier krijg jij onderstaande:

  • Boottocht van 1u op het kanaal
  • Welkomstdrankje op de boot
  • Volledige BBQ (vlees/vegetarisch) mét dessert EN drank à volonté tijdens de hele avond
  • Maar uiteraard het meest waardevolle is dat deze avond jou zal laten groeien door een avond vol leuke gesprekken en waardevolle inzichten.

Je kan je gemakkelijk parkeren op het adres Maria-Theresialaan 47, 1800 Vilvoorde. Via onderstaande kaart geraak je makkelijk tot op de locatie zelf.

De boot vertrekt stipt om 19u. Indien je uitzonderlijk om 19u04 aankomt, bel ons dan gerust. We bekijken graag of we nog regelingen kunnen treffen om jou op tijd aan boord te krijgen. Na 19u10 zijn we sowieso genoodzaakt te vertrekken om ervoor te zorgen dat onze tocht zoals gepland kan verlopen. Zorg dus dat je op tijd bent om niets te missen!

Ja, we hebben heerlijke vegetarische opties voor de BBQ. Van gegrilde groenten tot smakelijke vleesvervangers, we zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is.

We begrijpen dat onvoorziene omstandigheden kunnen ontstaan die leiden tot last-minute annuleringen. Helaas kunnen we in dergelijke gevallen geen restitutie verlenen. Voorafgaand aan het evenement maken we al kosten voor locatie, sprekers en materialen. We vragen om je begrip voor deze regeling, die helpt bij het waarborgen van de evenementkwaliteit en continuïteit. 

Stuur een mailtje naar darlene.vancorenbergh@talktoc.be. Zij zal met alle plezier jouw vragen beantwoorden.