Brasserie Canal (Vilvoorde)
22 juni 2023
Start om 19u

BBQ Talks

Het ideale startschot van de zomer! Een heerlijke BBQ op een mooie zomeravond. Kan dit nog beter? In deze ontspannen sfeer creëer je diepgaande connecties met andere gelijkgestemden uit de community.

in samenwerking met

Wat mag je verwachten van BBQ Talks

19u: Welkom!
Om 19u begint de avond met informeel pre-netwerken en een verfrissend drankje. Ontmoet gelijkgestemde young professionals, leg nieuwe contacten en versterk bestaande relaties. De perfecte start van een boeiende avond!
19u30: BBQ in Canal Vilvoorde
Genieten van een heerlijke BBQ tijdens deze mooie zomeravond. We voorzien daarnaast nog een leuke activiteit om elkaar nog beter te leren kennen.
21u: Netwerken
Je eindigt deze geweldige avond met leuke, ontspannen gesprekken en gaat naar huis vol met energie. Klaar om aan jouw zomer te starten!

Wat mag je verwachten?

  • Een gezellige netwerk opportuniteit in een informele, ontspannen sfeer
  • Lekker eten en drinken de hele avond lang
  • Achteraf deel uitmaken van deze hechte groep gelijkgestemden
Maak kennis met onze nieuwe Community Ambassadors - hero

Helaas, je kan niet meer inschrijven!

Neem een kijkje bij onze komende events en schrijf je meteen in om zeker te zijn van jouw plaats.

Frequently
asked questions

Vragen over dit event? Hier vind je een antwoord! Toch niet gevonden wat je zocht?

Onze events zijn een thuis plaats voor gedreven young professionals die deel willen uitmaken van een community van gelijkgestemden die streven naar groei, zowel professioneel als persoonlijk.

Met veel plezier krijg jij onderstaande:

  • Welkomstdrankje
  • Volledige BBQ (vlees/vegetarisch) mét dessert EN drank à volonté tijdens de hele avond
  • Maar uiteraard het meest waardevolle is dat deze avond jou zal laten groeien door een avond vol leuke gesprekken en waardevolle inzichten.

Je kan je gemakkelijk parkeren op het adres Maria-Theresialaan 47, 1800 Vilvoorde. Via onderstaande kaart geraak je makkelijk tot op de locatie zelf.

Ja, we hebben heerlijke vegetarische opties voor de BBQ. Van gegrilde groenten tot smakelijke vleesvervangers, we zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is.

We begrijpen dat onvoorziene omstandigheden kunnen ontstaan die leiden tot last-minute annuleringen. Helaas kunnen we in dergelijke gevallen geen restitutie verlenen. Voorafgaand aan het evenement maken we al kosten voor locatie, sprekers en materialen. We vragen om je begrip voor deze regeling, die helpt bij het waarborgen van de evenementkwaliteit en continuïteit. 

Stuur een mailtje naar darlene.vancorenbergh@talktoc.be. Zij zal met alle plezier jouw vragen beantwoorden.