Hof ten As (Brusselse rand)
26 maart 2024
Van 19u tot 23u

Groeien met de CEO van Colruyt Group

Stefan Goethaert is sinds 1 juli 2023 CEO van Colruyt Group. Tijdens dit event kom jij te meer te weten over zijn carrière tips en visie op persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Zo ga jij naar huis met antwoorden op jouw meest prangende vragen over zijn loopbaan. Schrijf je dus zeker in!
Play Video

in samenwerking met

Wat mag je verwachten van Groeien met de CEO van Colruyt Group

19u00: Welkom!
Om 19u begint de avond met informeel pre-netwerken en een verfrissend drankje. Ontmoet gelijkgestemde young professionals, leg nieuwe contacten en versterk bestaande relaties. De perfecte start van een boeiende avond!
19u30: Intro door Mattias Losoli
Mattias (founder Talk To C) kadert kort de hele opzet van de avond en introduceert onze spreker, Stefan Goethaert.
19u40: Carrièretips van Stefan (CEO Colruyt) tijdens een interactief gesprek
Stefan zal waardevolle inzichten geven over zijn eigen loopbaan en hoe hij deze heeft vormgegeven. Vervolgens zal hij ook zijn visie op persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap toelichten. Als CEO van een waardengedreven bedrijf als Colruyt Group, past dit uiteraard binnen de visie van de organisatie. Nadien volgt er een interactieve Q&A-sessie waarbij jij je vragen kunt stellen.
20u40: Time to connect
Na deze inspirerende sessie gaan we verder met informeel netwerken. Leer elkaar beter kennen en wissel ideeën uit. Hier leg je de basis voor waardevolle connecties die jouw professionele groei kunnen stimuleren.

Wat mag je verwachten?

  • Bouw relaties op met gedreven young professionals tijdens het gezellig netwerkmoment
  • Krijg concrete inzichten over de loopbaan van de CEO van Colruyt Group waarmee je aan de slag kunt
  • Wordt gestimuleerd om actief bezig te zijn met je groei in deze inspirerende setting
Word lid - img1

Een avond met deze unieke bedrijfsleider

Keynote met Q&A
Carrièretips
Krijg een exclusieve kijk in het succesverhaal van Stefan Goethaert, CEO van Colruyt Group. Leer van zijn carrière, zijn visie op persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap, perfect afgestemd op het waardengedreven bedrijf Colruyt Group. Na de inspirerende sessie volgt een interactieve Q&A. Grijp deze kans om direct vragen te stellen aan een invloedrijke leider in het bedrijfsleven.
StefanGoethaert

Stefan Goethaert

CEO Colruyt Group

Stefan Goethaert is sinds 1 juli 2023 CEO van Colruyt Group waar hij 11 jaar geleden begon in de logistieke keten. Als burgerlijk ingenieur startte hij zijn loopbaan in de chemiesector waar hij internationale ervaring opdeed als operationeel directeur van de productiesites in België, Frankrijk en de VS.

Helaas, je kan niet meer inschrijven!

Neem een kijkje bij onze komende events en schrijf je meteen in om zeker te zijn van jouw plaats.

Frequently
asked questions

Vragen over dit event? Hier vind je een antwoord! Toch niet gevonden wat je zocht?

Onze events zijn een thuis plaats voor gedreven young professionals die deel willen uitmaken van een community van gelijkgestemden die streven naar groei, zowel professioneel als persoonlijk. 

Ontdek échte loopbaanervaringen, ontvang persoonlijke tips, en grijp de unieke kans om in gesprek te gaan met de CEO van Colruyt Group waardoor jouw professionele groei en netwerkt versterkt.

Je kan je makkelijk gratis parkeren aan de locatie zelf. (Adres: Perksesteenweg 37, 1820 Steenokkerzeel)

Absoluut! Met trots bieden we drank à volonté aan als onderdeel van je ticketprijs. Ookal draait het vooral om jou te laten groeien door een avond vol inspiratie, waardevolle inzichten en de mogelijkheid om nieuwe connecties te leggen met gelijkgestemden.

Ja, absoluut! Dit event biedt een uitstekende kans om de Talk To C Community beter te leren kennen en de meerwaarde persoonlijk te ervaren. Door de kleinschaligheid van ledenevents staat connectie en interactie centraal, waardoor je andere communityleden op een persoonlijk niveau kunt ontmoeten en leren kennen.

Onze events worden jammer genoeg niet opgenomen. Neem dus zeker deel aan het event als je graag toegang wilt krijgen tot de inzichten. Kan je er echt niet bij zijn? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief onderaan de home pagina. Hierin delen we op mail de key inzichten van het event delen.

We begrijpen dat onvoorziene omstandigheden kunnen ontstaan die leiden tot last-minute annuleringen. Helaas kunnen we in dergelijke gevallen geen restitutie verlenen. Voorafgaand aan het evenement maken we al kosten voor locatie, sprekers en materialen. We vragen om je begrip voor deze regeling, die helpt bij het waarborgen van de evenementkwaliteit en continuïteit.