Provinciehuis Leuven
20 oktober 2022
Start om 19u00

Grow Yourself 3

Een avond vol inspiratie en connectie. Ontmoet andere gelijkgestemde young professionals en krijg relevante tips van onze gastsprekers. Dit allemaal in een sfeervolle setting met een gezellige netwerkreceptie achteraf waarna je vol energie naar huis gaat.

in samenwerking met

Wat mag je verwachten van Grow Yourself 3

19u00: Welkom!
Om 19u begint de avond met informeel pre-netwerken en een verfrissend drankje. Ontmoet gelijkgestemde young professionals, leg nieuwe contacten en versterk bestaande relaties. De perfecte start van een boeiende avond!
19u30: Start keynotes
Take a seat en laat je inspireren door de 5 krachtige keynotes waarbij toepasbaarheid van de inzichten centraal staat.
20u45: Netwerkreceptie
Na deze inspirerende keynotes, kan je gezellig bijpraten met de andere aanwezigen over jouw opgedane inzichten tijdens de netwerkreceptie. Leer elkaar beter kennen en wissel ideeën uit. Hier leg je de basis voor waardevolle connecties die jouw professionele groei kunnen stimuleren.

Wat mag je verwachten?

  • Leg connecties met gedreven young professionals tijdens het gezellig netwerkmoment
  • Krijg concrete inzichten van ervaren bedrijfsleiders waarmee je aan de slag kunt
  • Wordt gestimuleerd om actief bezig te zijn met je groei in deze inspirerende setting
Behoud je high potentials langer in je bedrijf

Een avond vol met interessante sprekers

Keynotes
Laat je inspireren door de inzichten van onderstaande bedrijfsleiders
Stuk voor stuk geven ze jou interessante inzichten mee in korte, maar krachtige, keynotes van ongeveer 10 minuten.

Brecht Caekaert

General Manager ArcelorMittal

Brecht Caekaert is General Manager Hot Dip Galvanizing bij ArcelorMittal en in zijn keynote deelt hij zijn inzichten rond de vraag: Is een carrière gepland?

Anke Ulens

CEO Copus Group

Anke Ulens is CEO van de Copus Group en in haar keynote gaat ze dieper in op de vraag: Hoe kan je maximale impact maken door te kiezen voor het juiste bedrijf?

Damien Macq

Vice-President & General Manager Melexis

Damien Macq is VP & GM Business Unit Sense and Light bij Melexis. In zijn keynote deelt hij de belangrijkste levenslessen die hij heeft getrokken uit 30 jaar carrière.

Christophe Vandeputte

Mindset and Performance Coach

Christophe Vandeputte is Mindset and Performance coach bij Hoofdzaak. In zijn keynote ‘Vertragen… om te versnellen’ heeft hij het onder meer over zijn ervaring in een “Silent Retreat” en hoe hem dit heeft geholpen in zijn professionele leven.

Pieter Geeraerts

Chief Revenue Officer

Pieter Geeraerts is CRO bij Expensya en in zijn keynote “Be yourself – more – with skill”, brengt hij authenticiteit en compentie in perspectief.

Helaas, je kan niet meer inschrijven!

Neem een kijkje bij onze komende events en schrijf je meteen in om zeker te zijn van jouw plaats.

Frequently
asked questions

Vragen over dit event? Hier vind je een antwoord! Toch niet gevonden wat je zocht?

Onze events zijn een thuis plaats voor gedreven young professionals die deel willen uitmaken van een community van gelijkgestemden die streven naar groei, zowel professioneel als persoonlijk.  

Onze events zijn een combinatie tussen de inspirerende keynotes van experts en uitgebreid connecteren met interessante mensen in een losse, informele sfeer. Het is dus werkelijk persoonlijke ontwikkeling op steroïden!

Je gaat dus:

  1. Nieuwe mensen leren kennen die je normaal niet tegenkomt
  2. Bijleren over relevante topics gelinkt aan persoonlijke ontwikkelingen
  3. Bijleren over wat voor jobs er eigenlijk allemaal bestaan

Je kan je gemakkelijk gratis parkeren op het adres Brouwerijstraat 23, 1910 Kampenhout.

  • Met de wagen: te midden van de drie steden Mechelen-Leuven-Vilvoorde en op korte afstand van Brussel
  • Met het openbaar vervoer: routeplanner 

Met jouw 9€ kunnen we een deel van onze kosten van het event dekken. We willen jou namelijk brengen naar unieke locaties en ervoor zorgen dat je de hele avond diverse dranken kan bestellen op de locatie zelf. Deze schappelijke bijdrage laat ons dus toe om binnen 3 jaar nog steeds voor jou events te kunnen organiseren.

Jazeker! Niet alleen kan je hierdoor zelf de meerwaarde ervaren, maar je zal er ook onze bestaande Talk To C’ommunity leden leren kennen. Zo kan je achteraf zelf bepalen of je je thuis voelt. En we hebben nog beter nieuws! Als je binnen de 14 dagen na het event, lid zou worden dan brengen we jouw ticketprijs in mindering van de prijs van jouw lidmaatschap. Zo gaat de investering in dit initiële event alvast niet verloren.

De exacte topics van de sprekers komen er op van zodra de inhoud finaal bepaald is. Wij willen namelijk de kwaliteit van de inhoud garanderen en voeren dus eerst steeds dry-runs uit. Hierna delen we met veel plezier op de pagina welke topics besproken zullen worden. Staan ze er momenteel dus nog niet op, aarzel niet om binnen 2 weken opnieuw te kijken of ons te volgen op sociale media.

Onze events worden jammer genoeg niet opgenomen. Neem dus zeker deel aan het event als je graag toegang wilt krijgen tot de inzichten. Kan je er echt niet bij zijn? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief onderaan deze pagina. Hierin delen we op mail de key inzichten van het event delen.

We begrijpen dat onvoorziene omstandigheden kunnen ontstaan die leiden tot last-minute annuleringen. Helaas kunnen we in dergelijke gevallen geen restitutie verlenen. Voorafgaand aan het evenement maken we al kosten voor locatie, sprekers en materialen. We vragen om je begrip voor deze regeling, die helpt bij het waarborgen van de evenementkwaliteit en continuïteit. 

Stuur een mailtje naar darlene.vancorenbergh@talktoc.be. Zij zal met alle plezier jouw vragen beantwoorden.