Kasteel Tivoli (Mechelen)
11 mei 2023
Start om 19u

Grow Yourself 5

Een avond vol inspiratie en connectie. Ontmoet andere young professionals en krijg waardevolle carrièretips van onze gastsprekers. Leer nieuwe mensen kennen tijdens de gezellige netwerk drink.

in samenwerking met

Wat mag je verwachten van Grow Yourself 5

19u00: Welkom!
Om 19u begint de avond met informeel pre-netwerken en een verfrissend drankje. Ontmoet gelijkgestemde young professionals, leg nieuwe contacten en versterk bestaande relaties. De perfecte start van een boeiende avond!
19u30: Start keynotes
Take a seat en laat je inspireren door keynotes over (1) storytelling (2) Het belang van empathie, reflectie en passie, (3) De kracht van geduld en eigenaarschap
20u45: Netwerkreceptie
Na deze inspirerende keynotes, kan je gezellig bijpraten met de andere aanwezigen over jouw opgedane inzichten tijdens de netwerkreceptie. Leer elkaar beter kennen en wissel ideeën uit. Hier leg je de basis voor waardevolle connecties die jouw professionele groei kunnen stimuleren.

Wat mag je verwachten?

  • Leg connecties met gedreven young professionals tijdens het gezellig netwerkmoment
  • Krijg concrete inzichten van ervaren bedrijfsleiders waarmee je aan de slag kunt
  • Wordt gestimuleerd om actief bezig te zijn met je groei in deze inspirerende setting

Een avond vol met interessante sprekers

Keynote
De kracht van Storytelling
We nemen je mee in de wereld van Storytelling. Hoe maak je een overtuigend verhaal? Welke inhoud en kernwoorden blijven plakken na je presentatie? Hoe belangrijk is het om te werken met sterke afbeeldingen? Wat is de kracht van kleuren? Kom het allemaal te weten in deze keynote!

Louise Vancollenberghe

Senior Learning Specialist

Louise neemt jou mee in de kracht van storytelling: Louise deelt graag met jou wat de kracht van verhalen is en waarom het belangrijk is. Daarnaast geeft ze een aantal tips over hoe jij het best hieraan begint.
Keynote
Geduld en Eigenaarschap als hoekstenen van jouw carrière
Ontdek hoe geduld en eigenaarschap Robert hebben geholpen om te staan waar hij vandaag staat. Robbert deelt zijn persoonlijke ervaringen en reflecteert op belangrijke vragen, zoals: pas je echt bij de organisatie en de bedrijfscultuur waar je momenteel werkt? Wat is het belang van eerlijke gesprekken en geduld in je professionele reis? En belangrijker nog, hoe neem je eigenaarschap over je groeipad? Laat je inspireren en ontdek praktische inzichten om jouw eigen traject naar succes te definiëren.

Robbert van der Tas

Managing Director

TOPdesk, een internationaal software- en consultancybedrijf gespecialiseerd in service management, zet sterk in op persoonlijke ontwikkeling en gelooft dat medewerkers die zichzelf blijven ontwikkelen, vaak meer betrokken en gemotiveerd zijn in hun werk.
Keynote
When you grow, we grow
Ricardo deelt waarom regelmatig reflecteren een essentiële praktijk is voor persoonlijke en professionele groei. Ontdek ook waarom empathie en passie van onschatbare waarde zijn voor de vooruitgang van jouw team en organisatie. Laat je inspireren door Ricardo’s inzichten en leer hoe je deze principes kunt integreren om een positieve impact te hebben op jouw werkplek.

Ricardo van Wijk

Plant Director

Ricardo van Wijk is Plant Director bij Friesland Campina en geeft jou zijn belangrijkste tips mee. Hij vertelt onder andere over waarom regelmatig reflecteren, het hebben van empathie en tonen van passie niet enkel je eigen persoonlijke groei een boost geeft. Het gaat verder dan dat! Ook jouw team en organisatie zullen hierdoor vooruitgang maken.

Robbert de Looff

Project Manager

Robbert de Looff is Project Manager bij OMP en vertelt hoe je je energiebalans kan gebruiken als fundament voor het bepalen van je persoonlijke groeipad. Laat je inspireren tijdens deze keynote en leer een concrete methode om meteen toe te passen.

Helaas, je kan niet meer inschrijven!

Neem een kijkje bij onze komende events en schrijf je meteen in om zeker te zijn van jouw plaats.

Frequently
asked questions

Vragen over dit event? Hier vind je een antwoord! Toch niet gevonden wat je zocht?

Hof ten As, Perksesteenweg 37 in Steenokkerzeel

Met de auto: Gelegen op 10 km van Brussel, vlakbij afrit E19. Gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Met openbaar vervoer: bekijk routeplanner

Hou deze pagina en onze social media goed in de gaten. Zodra er meer bekend is over het event, wordt het toegevoegd aan de eventpagina.

Jammer genoeg voorzien we geen opnames van onze events, we delen nadien wel de belangrijkste take-aways via onze inzichten pagina.

Bij annulaties van Grow Yourself events wordt geen terugbetaling toegekend.

Message us! Stel ons jouw vraag en je ontvangt snel een antwoord.