Hof ten As (Brusselse rand)
17 oktober 2023
Start om 19u

Grow Yourself 6

Een avond vol inspiratie en connectie. Ontmoet andere young professionals en krijg waardevolle carrièretips van onze gastsprekers. Leer nieuwe mensen kennen tijdens de gezellige netwerk drink.

in samenwerking met

Wat mag je verwachten van Grow Yourself 6

Je bent welkom vanaf 19u
Kom op tijd en ontmoet nieuwe mensen tijdens het pre-netwerken vooraleer het plenaire gedeelte start.
Start keynotes om 19u30
Take a seat en laat je inspireren door een keynote over persoonlijk leiderschap en keynote over ‘Trots op het werk’.
Om 20u tijd voor een panelgesprek
Onze 3 panelleden gaan in gesprek over “Hoe kan je als young professional impact maken?” Daarnaast kan je via slido jouw vragen indienen.
Time to network om 20u30
Tijdens de netwerkreceptie kan je gezellig bijpraten met de andere aanwezigen over jouw opgedane inzichten.

Een avond vol met interessante sprekers

Keynote
Persoonlijk leiderschap
We nemen je mee in de wereld van (Persoonlijk) Leiderschap. Wat betekent persoonlijk leiderschap voor jezelf en voor je omgeving? Hoe hebben wij dit ervaren, wat waren onze eigen worstelingen? Wat heeft gewerkt, wat niet? En dan denk je dat je het weet… of toch niet helemaal?

Ernst Daemen

Managing Partner Coredaet

Ernst Daemen is Managing Partner bij Coredaet. Consultant, coach en projectmanager op het gebied van organisatieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en strategisch HR-management. Ondernemend en innemend, met een scherp oog voor lange-termijn-doelen en korte-termijn-resultaten. “Ik zoek en vind steeds de balans tussen ambities en haalbaarheid.”

Lucille Kissels

Managing Partner Coredaet

Lucille Kissels is Managing partner bij Coredaet, consultant, programma manager, trainer & businesscoach op het gebied van organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling. “Ik ben op zoek naar ‘the big picture’, ben creatief en breng beweging in organisaties. Daarbij zoek ik altijd het samenspel tussen de bedrijfskundige kant van verandering en de persoonlijke verdieping en interactie.”
Keynote
Trots op het werk
De baseline van mad about you is niet toevallig ‘we deliver pride’. Maar waarom hebben we het soms moeilijk met trots? Evert-Jan licht graag toe wat trots met een mens doet en hoe het een essentiële sleutel kan zijn om het beste van onszelf naar boven te brengen.

Evert-Jan De Kort

Managing Partner mad about you

Evert-Jan De Kort is strateeg, foodie, sportfanaat en medeoprichter van mad about you. Als specialisten in brand strategy, brand identity en employer branding, maakt mad about you mensen graag (terug) trots op hun bedrijf.
Panel gesprek
Hoe kan je als young professional impact maken?
Hoe kan je een verschil maken en je meerwaarde tonen op een niet-arrogante manier? Hoe zorg ik ervoor dat mijn leidinggevende dit ziet? Hoe kijken de panelleden naar persoonlijke ontwikkeling?

Ilvie Heynen

Organizational Change Consultant Coredaet

Ilvie Heynen werkt al bijna 10 jaar als organizational change consultant bij Coredaet. Ze combineert haar bedrijfskundige achtergrond met expertise in organisatiebrede verandertrajecten en development programma’s. Gedreven door een sterk geloof in de kracht van empathie en vertrouwen, bouwt zij aan de ontwikkeling van mensen en organisaties.

Reine Vanhoof

HR & Change Consultant Coredaet

Reine Vanhoof heeft inmiddels al 2 jaar haar plekje bij Coredaet als HR & Change consultant. Met een achtergrond in de bedrijfskunde en psychologie, zoekt ze voortdurend naar de verbinding tussen mens en organisatie. Haar dorst naar nieuwe inzichten is oneindig en ze omarmt de kracht van authenticiteit.
Spreker - Jonas Vandendijk

Jonas Vandendijk

Community Ambassador bij Talk To C

Ik verbind talenten en bedrijven met elkaar. Uw bedrijf naar het volgende niveau tillen kan alleen met het juiste talent aan boord. Ik help zowel bedrijven als talenten naar dat volgende niveau. Als ambitieuze young professional geniet ik er van te (blijven) leren van iedereen rondom mij.

Helaas, je kan niet meer inschrijven!

Neem een kijkje bij onze komende events en schrijf je meteen in om zeker te zijn van jouw plaats.

Frequently
asked questions

Vragen over dit event? Hier vind je een antwoord! Toch niet gevonden wat je zocht?

Onze events zijn een thuis plaats voor gedreven young professionals die deel willen uitmaken van een community van gelijkgestemden die streven naar groei, zowel professioneel als persoonlijk.  

Onze events zijn een combinatie tussen de inspirerende keynotes van experts en uitgebreid connecteren met interessante mensen in een losse, informele sfeer. Het is dus werkelijk persoonlijke ontwikkeling op steroïden!

Je gaat dus:

  1. Nieuwe mensen leren kennen die je normaal niet tegenkomt
  2. Bijleren over relevante topics gelinkt aan persoonlijke ontwikkelingen
  3. Bijleren over wat voor jobs er eigenlijk allemaal bestaan

Hof ten As, Perksesteenweg 37 in Steenokkerzeel

Met de auto: Gelegen op 10 km van Brussel, vlakbij afrit E19. Gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Met openbaar vervoer: bekijk routeplanner

Jazeker! Niet alleen kan je hierdoor zelf de meerwaarde ervaren, maar je zal er ook onze bestaande Talk To C’ommunity leden leren kennen. Zo kan je achteraf zelf bepalen of je je thuis voelt.

Onze events worden jammer genoeg niet opgenomen. Neem dus zeker deel aan het event als je graag toegang wilt krijgen tot de inzichten. Kan je er echt niet bij zijn? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief onderaan deze pagina. Hierin delen we op mail de key inzichten van het event delen.

We begrijpen dat onvoorziene omstandigheden kunnen ontstaan die leiden tot last-minute annuleringen. Helaas kunnen we in dergelijke gevallen geen restitutie verlenen. Voorafgaand aan het evenement maken we al kosten voor locatie, sprekers en materialen. We vragen om je begrip voor deze regeling, die helpt bij het waarborgen van de evenementkwaliteit en continuïteit. 

Message us! Stel ons jouw vraag en je ontvangt snel een antwoord.