Den Ast (Kampenhout)
23 mei 2024
Start om 19u00

Grow Yourself 7

Een avond vol inspiratie en connectie. Ontmoet andere gelijkgestemde young professionals en krijg relevante tips van onze gastsprekers. Dit allemaal in een sfeervolle setting met een gezellige netwerkreceptie achteraf waarna je vol energie naar huis gaat.
Play Video

in samenwerking met

Wat mag je verwachten van Grow Yourself 7

19u00: Welkom!
Om 19u begint de avond met informeel pre-netwerken en een verfrissend drankje. Ontmoet gelijkgestemde young professionals, leg nieuwe contacten en versterk bestaande relaties. De perfecte start van een boeiende avond!
19u30: Start keynotes
Take a seat en laat je inspireren door de 4 krachtige keynotes waarbij toepasbaarheid van de inzichten centraal staat.
20u45: Netwerkreceptie
Na deze inspirerende keynotes, kan je gezellig bijpraten met de andere aanwezigen over jouw opgedane inzichten tijdens de netwerkreceptie. Leer elkaar beter kennen en wissel ideeën uit. Hier leg je de basis voor waardevolle connecties die jouw professionele groei kunnen stimuleren.

Wat mag je verwachten?

  • Leg connecties met gedreven young professionals tijdens het gezellig netwerkmoment
  • Krijg concrete inzichten van ervaren bedrijfsleiders waarmee je aan de slag kunt
  • Wordt gestimuleerd om actief bezig te zijn met je groei in deze inspirerende setting
Wil jij ook de beste versie van jezelf worden - achtergrond

Een avond vol met interessante sprekers

Keynotes
Laat je inspireren door deze bedrijfsleiders
Stuk voor stuk geven ze jou interessante inzichten mee in korte, maar krachtige, keynotes van ongeveer 10 minuten.

3 inzichten die hét verschil maken voor jouw groei

Veronique Hoflack, President Unilin Panels

Veronique Hoflack is President van Unilin Panels. Ze startte haar carrière bij Roland Berger Strategy Consultants, Credit Suisse en Bain & Company om in 2011 aan de slag te gaan bij Balta Group. In 2014 startte ze bij Unilin Panels als General Manager voor MDF/HDF.

Jezelf onmisbaar maken is een leugen

Jan Lemmens, Senior Advisory Manager (OMP)

Vaak worden we aangemoedigd om onszelf onmisbaar te maken in onze huidige rol. Jan spreekt uit ervaring als hij zegt dat dat niet klopt. Hoe moet je er dan wel naar kijken? En wat kan jij doen om niet ten prooi te vallen aan dit vals gebod? Jan vertelt het je in zijn keynote! Van technisch consultant tot wereldwijd adviseur: Jans groeitraject bij OMP draait om kansen en coaching. Via zijn passie voor supply chain planning bereikte hij een leidende rol, waarbij hij topbedrijven als BASF en Johnson & Johnson strategisch advies geeft voor optimale bedrijfstransformaties.
Katia De Coster - Learning Manager

Netwerken met impact: hoe je deuren opent door echt te verbinden?

Katia De Coster, Organizational Development Manager (Delhaize)

Katia De Coster, een creatieve generalist met een diverse professionele achtergrond, neemt je mee in haar verhaal waarin actief connecteren en écht netwerken een felgekleurde draad zijn. Door haar lessons learned en de concrete voorbeelden die ze deelt krijg ook jij handvaten die alle deuren voor je doen opengaan.

Feedback als brandstof: transformeer negativiteit naar persoonlijke groei!

Nele Willems, Supervisor Accountant (RSM)

In deze keynote vertelt Nele jullie meer over hoe je kan omgaan met negatieve feedback uit je omgeving, onafhankelijk van het type persoonlijkheid dat je hebt. Nele gelooft sterk dat ook deze minder leuke ervaringen je groei kunnen stimuleren, en zelfs gevierd mogen worden. Meer over hoe je negatieve feedback omzet in persoonlijke groei leer je tijdens Grow Yourself!

Heeft (ver-)oordelen ook voordelen?

Mark Van Gossum, motivational speaker

Mark is in de eerste plaats vader van 4 kinderen en 3 pluskinderen en echtgenoot van een fantastische vrouw. Als overbeschermd opgevoede jongeman startte hij zijn carrière bij de allereerste opportuniteit die zich aandiende: Commercieel medewerker binnen een financiële groep, waar hij zijn talent ontdekte om te verbinden met mensen. Het bleef niet bij één en dezelfde werkgever en gaandeweg breidde het takenpakket zich uit. Zo leerde hij ook spreken op events en collega’s opleiden binnen diverse change management programma’s. In 2004 werd hij zelfstandig … maar hij vergat om ook ondernemer te worden, wat uiteindelijk in 2017 leidde tot het punt waarop hij volledig professioneel en financieel vastzat. Daar begon de weg naar binnen, leerde hij deuren naar binnen opentrekken in plaats van open te beuken, leerde hij de stoïcijnse beginselen, nl hoe je gelukkig wordt door enkel bezig te zijn met die zaken die je zelf onder controle hebt, al de rest loslatend. Ook hoe “gelukkig zijn” heel dikwijls start met bewustwording rond een paar heel eenvoudige inzichten. Zo eenvoudig dat het verwonderlijk is dat zo weinig mensen op de hoogte blijken te zijn van hun bestaan. Vandaag begeleidt hij samen met zijn vrouw mensen die vastzitten, die het niet goed meer weten, die naar een uitweg zoeken, een nieuw doel in hun leven. Hij ervaarde de afgelopen jaren dat het niet kennis is, die gelukkig maakt, maar het aanvoelen ervan en het dan omzetten in de praktijk.
Onze partners
Dit event is mogelijk gemaakt door onderstaande partners
Bij Talk To C zijn we trots om samen te werken met ambitieuze bedrijven die persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers op plaats één zetten. Stuk voor stuk bezitten onderstaande bedrijven een inspirerende cultuur waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Leer hen dus alvast beter kennen gedurende deze inspirerende avond.

UNILIN Group

Unilin is wereldwijd een referentie in de productie van interieur-en bouwmaterialen. Met onze vloeren, (decoratieve) panelen, isolatie-oplossingen en technologieën zijn we te vinden in de huizen en werkplekken van miljoenen mensen en openbare ruimtes over heel de wereld. Ons team van 8300 gepassioneerde collega’s verspreid over 105 locaties wereldwijd wil de levenskwaliteit van mensen verbeteren. We innoveren voortdurend met mooie, duurzame producten van de hoogste kwaliteit. Samen realiseerden we een omzet van €2,8 miljard in 2023. Daarnaast zijn we trots om deel uit te maken van Mohawk Industries, wereldwijd marktleider op het vlak van vloerbedekking met een omzet van $11.6 miljard en 41.000 medewerkers.

Delhaize

Beter leven, dat start bij beter eten en dat geloven we al met heel ons hart al sinds 1867. Met onze verschillende winkelformules – Delhaize Supermarkt, AD Delhaize, Proxy en shop&go – bieden we onze klanten gezonde en duurzame producten in meer dan 800 winkels in het Delhaize-netwerk in België en Luxemburg. We zijn mee met ‘t leven. Zo kan je je boodschappen online doen, thuis laten leveren of zelf oppikken bij jou in de buurt. Samen voor beter eten, een beter leven en een betere planeet. Bij Delhaize gaan we voor een werkplek waar iedereen zich welkom en goed voelt. Want medewerkers die zich gehoord en gewaardeerd voelen én voldoening halen uit hun job, kunnen volop groeien. En wanneer medewerkers groeien, groeit ons bedrijf mee en gaan we samen vooruit.

RSM Belgium

RSM International is een van ’s werelds toonaangevende audit- en belastingadvies netwerken, met onafhankelijke kantoren beheerd door professionele dienstverleners. Met een globaal bereik en een lokaal perspectief leveren deze RSM kantoren innovatieve oplossingen, die je helpen verder te kijken, sneller aan te passen en sterker te groeien.

OMP

We are OMP, a leading game changer in supply chain planning solutions. The world’s largest companies trust our innovative software and services for value-driven supply chain optimization. We prioritize our talented team, consisting of over 1,000 passionate and creative individuals from over 60 nationalities. Together, we tackle real-world challenges through a combination of mathematics and technology. Operating from our headquarters in Belgium and regional offices across Brazil, China, France, Germany, India, the Netherlands, Spain, Ukraine, and the US, we work together as one global team. Committed to growth and expertise, we invest in developing talent and expanding our expertise. We believe working with passion and pride is key to delivering our promise and establishing successful partnerships with our customers including Bridgestone, Johnson & Johnson, PepsiCo, Procter & Gamble, and Shell. By continuously striving for long-term collaboration and excellence, we shape the future of supply chain planning.

Helaas, je kan niet meer inschrijven!

Neem een kijkje bij onze komende events en schrijf je meteen in om zeker te zijn van jouw plaats.

Frequently
asked questions

Vragen over dit event? Hier vind je een antwoord! Toch niet gevonden wat je zocht?

Onze events zijn een thuis plaats voor gedreven young professionals die deel willen uitmaken van een community van gelijkgestemden die streven naar groei, zowel professioneel als persoonlijk.  

Onze events zijn een combinatie tussen de inspirerende keynotes van experts en uitgebreid connecteren met interessante mensen in een losse, informele sfeer. Het is dus werkelijk persoonlijke ontwikkeling op steroïden!

Je gaat dus:

  1. Nieuwe mensen leren kennen die je normaal niet tegenkomt
  2. Bijleren over relevante topics gelinkt aan persoonlijke ontwikkelingen
  3. Bijleren over wat voor jobs er eigenlijk allemaal bestaan

Je kan je gemakkelijk gratis parkeren op het adres Brouwerijstraat 23, 1910 Kampenhout.

  • Met de wagen: te midden van de drie steden Mechelen-Leuven-Vilvoorde en op korte afstand van Brussel
  • Met het openbaar vervoer: routeplanner 

Met jouw 9€ kunnen we een deel van onze kosten van het event dekken. We willen jou namelijk brengen naar unieke locaties en ervoor zorgen dat je de hele avond diverse dranken kan bestellen op de locatie zelf. Deze schappelijke bijdrage laat ons dus toe om binnen 3 jaar nog steeds voor jou events te kunnen organiseren.

Jazeker! Niet alleen kan je hierdoor zelf de meerwaarde ervaren, maar je zal er ook onze bestaande Talk To C’ommunity leden leren kennen. Zo kan je achteraf zelf bepalen of je je thuis voelt. En we hebben nog beter nieuws! Als je binnen de 14 dagen na het event, lid zou worden dan brengen we jouw ticketprijs in mindering van de prijs van jouw lidmaatschap. Zo gaat de investering in dit initiële event alvast niet verloren.

De exacte topics van de sprekers komen er op van zodra de inhoud finaal bepaald is. Wij willen namelijk de kwaliteit van de inhoud garanderen en voeren dus eerst steeds dry-runs uit. Hierna delen we met veel plezier op de pagina welke topics besproken zullen worden. Staan ze er momenteel dus nog niet op, aarzel niet om binnen 2 weken opnieuw te kijken of ons te volgen op sociale media.

Onze events worden jammer genoeg niet opgenomen. Neem dus zeker deel aan het event als je graag toegang wilt krijgen tot de inzichten. Kan je er echt niet bij zijn? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief onderaan deze pagina. Hierin delen we op mail de key inzichten van het event delen.

We begrijpen dat onvoorziene omstandigheden kunnen ontstaan die leiden tot last-minute annuleringen. Helaas kunnen we in dergelijke gevallen geen restitutie verlenen. Voorafgaand aan het evenement maken we al kosten voor locatie, sprekers en materialen. We vragen om je begrip voor deze regeling, die helpt bij het waarborgen van de evenementkwaliteit en continuïteit. 

Stuur een mailtje naar darlene.vancorenbergh@talktoc.be. Zij zal met alle plezier jouw vragen beantwoorden.