Mechelen
19 november 2024
Start om 19u00

Leiderschap met de topman van het leger

In dit exclusieve event geeft luitenant-generaal Vansina zijn 3 belangrijkste leiderschapslessen mee dat hij heeft opgebouwd tijdens zijn indrukwekkende carrière. Daarnaast krijg je ook de kans om hem zelf al jouw meest prangende vragen te stellen tijdens een Q&A. Zo ben je zeker dat je weer met waardevolle inzichten naar huis vertrekt. Schrijf je dus zeker in!
Play Video

in samenwerking met

Wat mag je verwachten van Leiderschap met de topman van het leger

19u00: Welkom!
Om 19u begint de avond met informeel pre-netwerken en een verfrissend drankje. Ontmoet gelijkgestemde young professionals, leg nieuwe contacten en versterk bestaande relaties. De perfecte start van een boeiende avond!
19u30: Intro door Mattias Losoli
Mattias (founder Talk To C) kadert kort de hele opzet van de avond en introduceert onze spreker, generaal Vansina.
19u40: Keynote: "Mijn 3 belangrijkste leiderschapslessen" (+ Q&A)
Generaal vansina zal zijn 3 belangrijkste leiderschapslessen met jullie delen waarbij de toepasbaarheid van de inzichten centraal staat. Nadien volgt er een interactieve Q&A-sessie waarbij jij je vragen kunt stellen.
20u45: Time to connect
Na deze inspirerende keynotes, kan je gezellig bijpraten met de andere aanwezigen over jouw opgedane inzichten tijdens de netwerkreceptie. Leer elkaar beter kennen en wissel ideeën uit. Hier leg je de basis voor waardevolle connecties die jouw professionele groei kunnen stimuleren.

Wat mag je verwachten?

  • 3 concrete leiderschapslessen waarmee jij de dag erna aan de slag kunt gaat.
  • 3 nieuwe connecties met gelijkgestemde young professionals tijdens het gezellig netwerkmoment
  • Actief gestimuleerd worden om actief bezig te zijn met je groei in deze inspirerende setting
Wil jij ook de beste versie van jezelf worden - achtergrond

Een avond met deze unieke leider

Keynote met Q&A
Mijn 3 belangrijkste inzichten voor leiderschap en persoonlijke groei
Krijg een exclusieve kijk in het succesvolle carrière van Frederik Vansina. Hij deelt met jou met veel plezier zijn belangrijkste leiderschapslessen en deelt zijn visie op persoonlijke ontwikkeling. Na de inspirerende sessie volgt een interactieve Q&A. Grijp deze kans om direct vragen te stellen aan een invloedrijke leider binnen het Belgische landschap.

Frederik Vansina

Luitenant-generaal

Generaal Frederik Vansina, geboren in 1964 in Bern, Zwitserland, heeft een indrukwekkende carrière binnen de Belgische luchtmacht. Met ruim 2600 vlieguren, waarvan 1900 op de F-16, en zijn deelname aan luchtoperaties boven Afghanistan en Libië heeft hij een diepgaande en ruime expertise opgebouwd in luchtoperaties. Als voormalig Aide-de-Camp van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Filip en later van Zijne Majesteit Koning Filip, en als Vice – chef van de Belgische Defensiestaf, heeft Generaal Vansina zich bewezen als een toegewijd en bekwaam leider.

Nog slechts 33 plaatsen! Schrijf je nu in.

Registreer je via het formulier om zeker te zijn van jouw plaats. Let op: je inschrijving is pas finaal na betaling. Je ontvangt je bevestigingsmail na enkele werkdagen.

Prijs niet-leden

35 EUR

Prijs leden

GRATIS

*Als je binnen de 2 weken na dit event betalend lid wordt van de Talk To C community, brengen we de prijs van je ticket in mindering van je lidmaatschap.

Frequently
asked questions

Vragen over dit event? Hier vind je een antwoord! Toch niet gevonden wat je zocht?

Onze events zijn een thuis plaats voor gedreven young professionals die deel willen uitmaken van een community van gelijkgestemden die streven naar groei, zowel professioneel als persoonlijk.  

Onze events zijn een combinatie tussen de inspirerende keynotes van experts en uitgebreid connecteren met interessante mensen in een losse, informele sfeer. Het is dus werkelijk persoonlijke ontwikkeling op steroïden!

Je gaat dus:

  1. Nieuwe mensen leren kennen die je normaal niet tegenkomt
  2. Bijleren over relevante topics gelinkt aan persoonlijke ontwikkelingen
  3. Bijleren over wat voor jobs er eigenlijk allemaal bestaan

Deze informatie wordt binnenkort aangevuld!

Je kan je gemakkelijk gratis parkeren op het adres …

  • Met de wagen:
  • Met het openbaar vervoer:

Met jouw €35 kunnen we een deel van onze kosten van het event dekken. We willen jou namelijk brengen naar unieke locaties en ervoor zorgen dat je de hele avond diverse dranken kan bestellen op de locatie zelf. Deze schappelijke bijdrage laat ons dus toe om binnen 3 jaar nog steeds voor jou events te kunnen organiseren.

Jazeker! Niet alleen kan je hierdoor zelf de meerwaarde ervaren, maar je zal er ook onze bestaande Talk To C’ommunity leden leren kennen. Zo kan je achteraf zelf bepalen of je je thuis voelt. En we hebben nog beter nieuws! Als je binnen de 14 dagen na het event, lid zou worden dan brengen we jouw ticketprijs in mindering van de prijs van jouw lidmaatschap. Zo gaat de investering in dit initiële event alvast niet verloren.

Onze events worden jammer genoeg niet opgenomen. Neem dus zeker deel aan het event als je graag toegang wilt krijgen tot de inzichten. Kan je er echt niet bij zijn? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief onderaan deze pagina. Hierin delen we op mail de key inzichten van het event delen.

We begrijpen dat onvoorziene omstandigheden kunnen ontstaan die leiden tot last-minute annuleringen. Helaas kunnen we in dergelijke gevallen geen restitutie verlenen. Voorafgaand aan het evenement maken we al kosten voor locatie, sprekers en materialen. We vragen om je begrip voor deze regeling, die helpt bij het waarborgen van de evenementkwaliteit en continuïteit. 

Stuur een mailtje naar darlene.vancorenbergh@talktoc.be. Zij zal met alle plezier jouw vragen beantwoorden.