Officenter Mechelen
16 november 2023
Van 19u00 tot 22u00

Mentoring Night 1

Tijdens deze exclusieve avond krijg je gedurende 1,5u 1-op-1 mentoring met een ervaren bedrijfsleider. Je wordt op voorhand gematcht op basis van je interesses en background en gaat naar huis met tal van antwoorden op jouw vragen en uitdagingen.
Play Video

in samenwerking met

Wat mag je verwachten van Mentoring Night 1

19u: De deuren gaan open
Vanaf 19u ben jij welkom om informeel te pre-netwerken met een verfrissend drankje. Ontmoet gelijkgestemde young professionals en ervaren bedrijfsleiders en leg nieuwe contacten. De perfecte start van een boeiende avond!
19u30: Introductie tot mentoring
Onze oprichter Mattias vertelt je hoe de avond zal verlopen, waarna Gerrit (CEO Ambits) uitlegt hoe je het meest uit mentoring haalt.
19u45: Start 1-op-1 mentoring
Tijd om samen te zitten met jouw bedrijfsleider. Tijdens dit gesprek krijg je relevant advies en toepasbare inzichten op basis van jouw specifieke situatie en uitdaging. Daarna draaien we de rollen om: Jij gaat de bedrijfsleider mentoren!
21u15: Time to connect
Tijd om nog wat gezellig te netwerken met een hapje en drankje. Ook het geschikte moment om van andere duo's te horen wat zij uit hun 1-op-1 gesprekken hebben gehaald.

Wat haal je eruit?

  • Krijg persoonlijk advies van ervaren bedrijfsleiders op jouw grootste uitdagingen
  • Bouw relaties op met gedreven bedrijfsleiders tijdens het gezellig netwerkmoment
  • Wordt gestimuleerd om actief bezig te zijn met je groei in deze inspirerende setting

Wie zijn jouw mentoren die avond?

1-op-1 Mentoring
Wat is jouw grootste uitdaging?
Jij bepaalt waarover je zal spreken met de bedrijfsleider. Met welke specifieke vragen of uitdagingen zit je momenteel waarover je graag advies wil? We vragen je om hierover op voorhand na te denken zodat je dit unieke moment ten volle kan benutten. Op basis van jouw background en interesses word je gematcht aan één van onderstaande mentoren.
Jasper-Savelkoel

Jasper Savelkoel

Partner - Company Competence

Jasper heeft 26 jaar ervaring binnen bank en verzekering, waarvan 11 jaar als leidinggevende. Zijn expertise in strategische verandering, resultaat- en oplossingsgerichtheid heeft bijgedragen aan succes in diverse organisaties, waaronder Kredietbank, IBOS en diverse rollen bij KBC.

Sabrina Polakoff

Founder - Make My Day Group

Sabrina heeft 35 jaar ervaring in marketing, bedrijfsadvies en franchising in de luxe-, wellness-, kinder-, schoonheids- en mode-industrie. Ze maakte deel uit van het management team in grote bedrijven, maar ook is ook actief als onderneemster. Dankzij haar gedrevenheid en open geest heeft Sabrina’s carrière een ongewoon pad afgelegd door verschillende industrieën heen door mensen te ontmoeten die in haar geloofden. Haar motto tijdens haar carrière is altijd geweest “doe alles met passie of doe het helemaal niet”. Vandaag is Sabrina mentor om terug te geven en haar ervaring en kennis te delen met mensen die openstaan voor een andere kijk op hun wereld, zodat zij niet dezelfde fouten hoeven te maken als zij.
Elisabeth-Kokken

Elisabeth Kokken

Owner - Connectyco

Uitgebreide leidinggevende ervaring in internationale settings. HR-achtergrond in diverse bedrijven en industrieën: start-ups, familiebedrijven, publieke en beursgenoteerde fintech. Ervaring bij o.a. Hays, De Lijn en Unifiedpost Group.
Patrick-Vanhaverbeke

Patrick Vanhaverbeke

Change Manager - Manuchar

Veelzijdige professional met track record in project-, proces- en people management, (brandstoffen, retail, klantenservice, vastgoed en IT). Ook expertise in commercieel leiderschap en vastgoedbeheer. Ervaring bij Indigo, TriFinance en +30 jaar bij ExxonMobil.

Eric Van Dyck

Owner - Starboard

Eric is een onderhandelaar en leidinggevende met 37 jaar dienst in een snel bewegende internationale commerciële vastgoedonderneming met een passie voor nieuwe avonturen en het motiveren van mensen om hun dromen/doelen te bereiken.
Bart-Gardeyn

Bart Gardeyn

Owner - Janika

Met 25 jaar ervaring in ICT, Telco, Gezondheidszorg en Engineering heeft Bart een sterke expertise in sales en account management. Als doorgewinterde people manager en professioneel gecertificeerde coach brengt hij waardevolle expertise. Ervaring bij o.a. Telenet, Philip Morris, Proximus, Orange, Verizon, Unify en NGA Human Resources. Zijn motto’s zijn ‘Carpe diem’ en ‘Failing forward’. Relativeren en loslaten biedt nieuwe ervaringen. Geef nooit op; tegenslag maakt groeien en ervan leren mogelijk.

Frank Dethier

Freelance Business Transformation Manager Inetum-Realdolmen + Vlerick business coach

Frank heeft 25 jaar ervaring in Automotive, Consumentengoederen en Telco. Hij is een ondernemer met bewezen ervaring in het opstarten en ontwikkelen van start- en scale-ups en is gericht op de drijfveren van mensen en bedrijfsculturen. Ervaring bij o.a. Philips, Biorics, AB Inbev, ALD automotive,

Kristien Debougnoux

Founder - HR roads

Kristien heeft 34 jaar werkervaring, meestal binnen HR Management internationaal. Ze is ervaren in het beheren van change en communicatieprogramma’s met een focus op oplossingen en complexe zaken eenvoudig maken. Ervaring bij o.a. Ingersoll Rand en Schindler. “Als ik niet meer leer, ben ik dood.” Haar extreme nieuwsgierigheid komt voort uit het opgroeien in een drielandenknooppunt. Het voortdurend schakelen tussen drie culturen en talen overtuigde haar ervan dat ze nooit mocht aannemen dat ze wist hoe de dingen werken, omdat het elders altijd anders is. Het was dan ook geen verrassing voor haar omgeving toen ze in het buitenland ging werken en wonen.

Johan Vermeiren

Managing Director - Marigo BV

Johan heeft 35 jaar ervaring in Productie, ICT en Consumentengoederen. Ervaring bij o.a. Bain & Company, ABB, Honeywell, P&G Group. ‘Winnen door anderen te laten winnen’ is Johan’s Leitmotiv. Zet je ego opzij, werk aan een gemeenschappelijk doel, en laat anderen groeien.

Gerald de Woot de Trixhe

Leadership Humaniste Madabel

Geral is een doorwinterde commerciële professional met meer dan 30 jaar ervaring in Aerospace & Defence, ICT, Public Sector, Utilities, Voeding en Automotive op internationaal niveau. Daarnaast is hij ook coach & mentor in leiderschap en consultant in gedragsanalyse. Ervaring bij o.a. Electrabel, Sibelga, Godiva, Securex. Gepassioneerd. Creatief. Overtuigend. met als motto: “Droom het, en test dan je droom! Leer ervan en begin opnieuw voor een betere toekomst.”

Thierry Moreau

Director Project Management and Practice Management - FIS Fintech |

Thierry heeft meer dan 30 jaar werkervaring in sales, coaching/ mentoring, people management en leiderschapsfuncties waarvan 28 jaar bij Belgacom/Proximus en Proximus partners. Gepassioneerd. Toegewijd. Creatief. Loyaal. Zelf-duurzaam. Tenace. Zijn motto: “Er is geen plan B, nooit” Of “Als de waarom duidelijk is, is er geen ‘hoe’ ondraaglijk”.

Inge de Smet

Founder - Inga consulting

Inge is een doorgewinterde people manager in internationale en cultureel diverse omgevingen. Ze heeft 25 jaar ervaring in Consumentengoederen, Transport & Logistiek en Biowetenschappen Ervaring bij o.a. Nike & Deloitte.

Ilse Himpe

Chief Operations Officer - let's build

Ilse heeft meer dan 20 jaar werkervaring in beursgenoteerde Amerikaanse bedrijven op het gebied van algemeen, verkoop- en people management. Ze staat bekend om haar No-nonsense aanpak, can-do attitude, humor, gedrevenheid, passie voor mensen, professionaliteit, pro-activiteit en overtuigingskracht. Ervaring bij o.a. SAS & Hewlett Packard.

erna vanden wyngaert

Change and learning facilitator & certified coach - Vector of change

Erna is een doorwinterde change manager met 30 jaar ervaring in Consultancy, Engineering & Productie. “Begin bij jezelf” is haar motto. Elke verandering begint daar. De parallel met corporate change management programma’s ligt voor de hand: als je als CEO of sponsor die verandering niet belichaamt, zal ze niet slagen.

Sophie Moens

HRM Consultant

Sophie heeft is een Senior expert in de meeste HR-gerelateerde gebieden met 50 jaar ervaring in heel wat sectoren. Ervaring bij o.a. DHL en Levi Strauss, “Gisteren is geschiedenis, morgen is een mysterie, vandaag is een geschenk; daarom heet het heden.” Sophie heeft geleerd te genieten van het leven in het moment, want wat voorbij is, is voorbij, en men weet niet wat er morgen komt.

Ivan De Jonghe

Partner & Chief Sales Officer - Ambits

irectielid op C-niveau met een staat van dienst van 35 jaar in de FMCG-industrie, waarvan 31 jaar bij Henkel. Leiderschapsrollen in verschillende domeinen en landen, verrijkt met leiderschaps- en managementtrainingen aan o.a. Harvard, INSEAD, IESE, en Thunderbird. Overtuigd dat mensgericht leiderschap, gebaseerd op een diepgaand doel en sterke waarden, het beste naar boven brengt in mensen, teams, en organisaties. Vandaag de dag begeleiden deze waarden Ivan nog steeds bij het vervullen van zijn diepe doel, namelijk het helpen van mensen, teams, en organisaties bij hun leiderschaps- en bedrijfsuitdagingen in de steeds complexere, dynamischere en uitdagendere omgeving van vandaag. “Als jouw acties anderen inspireren om meer te dromen, meer te leren, meer te doen, en meer te worden, dan ben je een leider.”

Gerrit Sarens

Founder, Chief Inspiration Officer and Co-CEO - Ambits

All-round ondernemer met sterke academische basis: +10 jaar als professor in verschillende nationale en internationale universiteiten. Hands-on ervaring als consultant, coach en directeur in directe professionele omgevingen. Bewezen ervaring als mentor in diverse domeinen. Sterke interesse in leiderschapsuitdagingen. Heldere visie over hoe mens en bedrijf beter te aligneren.

Helaas, je kan niet meer inschrijven!

Neem een kijkje bij onze komende events en schrijf je meteen in om zeker te zijn van jouw plaats.

Frequently
asked questions

Vragen over dit event? Hier vind je een antwoord! Toch niet gevonden wat je zocht?

Onze events zijn een thuis plaats voor gedreven young professionals die deel willen uitmaken van een community van gelijkgestemden die streven naar groei, zowel professioneel als persoonlijk. 

Bij aanvang van de avond lichten we dit kort toe, maar als je nu al inzicht wilt, is het eenvoudig: je zal apart gezet worden met je mentor zodat je al je vragen in vertrouwen kunt stellen. Aan de start van het gesprek zal je mentor je vragen naar je belangrijkste uitdagingen, vraagstukken en gespreksonderwerpen. De rest volgt vanzelf; dit soort gesprekken zullen je ongetwijfeld leiden naar nieuwe, inspirerende inzichten.

We kijken naar jouw background en interesses. Gebaseerd hierop kijken wij naar de beste match binnen onze poule van mentoren. Tot nu toe durven we eerlijk zeggen dat we ons nog nooit gemist hebben ;)

Praktische info:

  • Adres: Maneblusser City (Nora Tilleylaan 28, 2800 Mechelen)
  • Parkeren is gratis bij de locatie

Absoluut! Met trots bieden we drank à volonté aan als onderdeel van je ticketprijs. Ookal draait het vooral om jou te laten groeien door een avond vol inspiratie, waardevolle inzichten en de mogelijkheid om nieuwe connecties te leggen met gelijkgestemden.

Ze gaven allemaal aan dat ze concreet advies hebben gekregen over hun specifieke vraagstukken waarmee ze aan de slag konden en dat dit ook een ideale netwerk opportuniteit was. Dit heeft ertoe geleid dat dit event vorig jaar de hoogste tevredenheidsscore heeft gekregen van al onze Talk To C events.

Helaas kunnen we geen terugbetaling doen van je ticket, gezien de speciale inspanningen die we leveren om deze bedrijfsleiders naar ons event te halen, waarbij ze al een zeer volle agenda hebben. We hopen op jouw begrip voor deze situatie en vooral deze unieke opportuniteit die we bieden ook apprecieert.