Officenter Mechelen
17 april 2024
Van 19u00 tot 22u00

Mentoring Night 2

Tijdens deze exclusieve avond krijg je gedurende 1,5u 1-op-1 mentoring met een ervaren bedrijfsleider. Je wordt op voorhand gematcht op basis van je interesses en background en gaat naar huis met tal van antwoorden op jouw vragen en uitdagingen.
Play Video

in samenwerking met

Wat mag je verwachten van Mentoring Night 2

19u: De deuren gaan open
Vanaf 19u ben jij welkom om informeel te pre-netwerken met een verfrissend drankje. Ontmoet gelijkgestemde young professionals en ervaren bedrijfsleiders en leg nieuwe contacten. De perfecte start van een boeiende avond!
19u30: Introductie tot mentoring
Onze oprichter Mattias vertelt je hoe de avond zal verlopen, waarna Gerrit (CEO Ambits) uitlegt hoe je het meest uit mentoring haalt.
19u45: Start 1-op-1 mentoring
Tijd om samen te zitten met jouw bedrijfsleider. Tijdens dit gesprek krijg je relevant advies en toepasbare inzichten op basis van jouw specifieke situatie en uitdaging. Daarna draaien we de rollen om: Jij gaat de bedrijfsleider mentoren!
21u15: Time to connect
Tijd om nog wat gezellig te netwerken met een hapje en drankje. Ook het geschikte moment om van andere duo's te horen wat zij uit hun 1-op-1 gesprekken hebben gehaald.

Wat haal je eruit?

  • Krijg persoonlijk advies van ervaren bedrijfsleiders op jouw grootste uitdagingen
  • Bouw relaties op met gedreven bedrijfsleiders tijdens het gezellig netwerkmoment
  • Wordt gestimuleerd om actief bezig te zijn met je groei in deze inspirerende setting
Header Event Pagina Foto's (1)

Wie zijn jouw mentoren die avond?

1-op-1 Mentoring
Wat is jouw grootste uitdaging?
Jij bepaalt waarover je zal spreken met de bedrijfsleider. Met welke specifieke vragen of uitdagingen zit je momenteel waarover je graag advies wil? We vragen je om hierover op voorhand na te denken zodat je dit unieke moment ten volle kan benutten. Op basis van jouw background en interesses word je gematcht aan één van onderstaande mentoren.
Jasper-Savelkoel

Jasper Savelkoel

Partner - Company Competence

Jasper heeft 26 jaar ervaring binnen bank en verzekering, waarvan 11 jaar als leidinggevende. Zijn expertise in strategische verandering, resultaat- en oplossingsgerichtheid heeft bijgedragen aan succes in diverse organisaties, waaronder Kredietbank, IBOS en diverse rollen bij KBC.
Michel-Vandenbossche

Michel Vanden Bossche

Owner - REDeyes SComm

Met 30 jaar ervaring in Nutsvoorzieningen, Financiële sector & Life Sciences is deze Business Mentor een IT-expert met een sterk transformatie track record en leiderschap in diverse settings. Ervaring bij o.a. IBM, Levi Strauss, Daimler AG, ING Belgium, Worldline, Multipharma en Vivaqua.
Elisabeth-Kokken

Elisabeth Kokken

Owner - Connectyco

Uitgebreide leidinggevende ervaring in internationale settings. HR-achtergrond in diverse bedrijven en industrieën: start-ups, familiebedrijven, publieke en beursgenoteerde fintech. Ervaring bij o.a. Hays, De Lijn en Unifiedpost Group.
Patrick-Vanhaverbeke

Patrick Vanhaverbeke

Change Manager - Manuchar

Veelzijdige professional met track record in project-, proces- en people management, (brandstoffen, retail, klantenservice, vastgoed en IT). Ook expertise in commercieel leiderschap en vastgoedbeheer. Ervaring bij Indigo, TriFinance en +30 jaar bij ExxonMobil.

Sandra Di Gregorio

Founder & Owner - IkigaiCo.

Economische background met bewezen expertise binnen IT. Ervaring bij o.a. IBM, Levi Strauss en Coca Cola.
Dries-Vandevyvere

Dries Vandevyvere

Owner - Proj3ctS

Met 15 jaar ervaring in Life Sciences, Gezondheidszorg en ICT, is Dries expert in projectmanagement en cross-functionele change management. Ervaring bij o.a. Umicore, Accenture, Itineris en Galapagos.
Ariane-Gillieaux-Copy

Ariane Gillieaux

Owner - Youmainly

Met 20 jaar zakelijk leiderschap is Ariane Gillieaux een coach en mentor voor zowel teams als individuen. Ze excelleert ook in hyper-conflictbemiddeling. Ervaring binnen marketing bij o.a. SNCB en +19 jaar bij Proximus.
Bart-Gardeyn

Bart Gardeyn

Owner - Janika

Met 25 jaar ervaring in ICT, Telco, Gezondheidszorg en Engineering heeft Bart een sterke expertise in sales en account management. Als doorgewinterde people manager en professioneel gecertificeerde coach brengt hij waardevolle expertise. Ervaring bij o.a. Telenet, Philip Morris, Proximus, Orange, Verizon, Unify en NGA Human Resources.
Suki-Maesen

Suki Maesen

People and Competence Manager - Atlas Copco

Met 20 jaar ervaring in Productie, ICT, Engineering en Transport & Logistiek, heeft Suki veel ervaring als people manager in uitdagende omgevingen. Ze is bovendien een sterke project- en programmamanager met een passie voor leadership mentoring. Ervaring bij o.a. Gitek en verschillende rollen binnen Atlas Copco.
Rita-verreydt-1

Rita Verreydt

CEO - Uptime Group

Sterke expertise binnen management en IT. Ervaring bij o.a. Gitek, Sogeti, Cronos en al +10 jaar CEO bij Uptime Group.
Peter-De-Meester

Peter De Meester

Executive Partner - Gartner

Met 35 jaar ervaring in ICT, Consultancy en de overheid is Peter een expert in het vormen en realiseren van verandering, transformatie en optimalisatie. Naast effectieve project- en portfoliomanager is hij ook een ervaren coach en mentor. Ervaring bij o.a. IBM, Microsoft, bpost, Brussels Airport en Gartner.
Marc-Deschrijver-1

Marc Deschrijver

Business Consulting - MDCS SAS

+30 jaar internationale ervaring binnen de voedingsindustrie en FMCG. Marc heeft een sterke ervaring in algemeen en strategisch management, marketing, verkoop, financieel en veranderingsmanagement. Ervaring bij o.a. ARS Entertainment en verscheidende rollen binnen Dole Packaged Foods Europe waaronder General Manager.

Helaas, je kan niet meer inschrijven!

Neem een kijkje bij onze komende events en schrijf je meteen in om zeker te zijn van jouw plaats.

Frequently
asked questions

Vragen over dit event? Hier vind je een antwoord! Toch niet gevonden wat je zocht?

Onze events zijn een thuis plaats voor gedreven young professionals die deel willen uitmaken van een community van gelijkgestemden die streven naar groei, zowel professioneel als persoonlijk. 

Bij aanvang van de avond lichten we dit kort toe, maar als je nu al inzicht wilt, is het eenvoudig: je zal apart gezet worden met je mentor zodat je al je vragen in vertrouwen kunt stellen. Aan de start van het gesprek zal je mentor je vragen naar je belangrijkste uitdagingen, vraagstukken en gespreksonderwerpen. De rest volgt vanzelf; dit soort gesprekken zullen je ongetwijfeld leiden naar nieuwe, inspirerende inzichten.

We kijken naar jouw background en interesses. Gebaseerd hierop kijken wij naar de beste match binnen onze poule van mentoren. Tot nu toe durven we eerlijk zeggen dat we ons nog nooit gemist hebben ;)

Je kan makkelijk gratis parkeren aan de locatie zelf. (Adres: Antwerpsesteenweg 261, 2800 Mechelen)

Absoluut! Met trots bieden we drank à volonté aan als onderdeel van je ticketprijs. Ookal draait het vooral om jou te laten groeien door een avond vol inspiratie, waardevolle inzichten en de mogelijkheid om nieuwe connecties te leggen met gelijkgestemden.

Ze gaven allemaal aan dat ze concreet advies hebben gekregen over hun specifieke vraagstukken waarmee ze aan de slag konden en dat dit ook een ideale netwerk opportuniteit was. Dit heeft ertoe geleid dat dit event vorig jaar de hoogste tevredenheidsscore heeft gekregen van al onze Talk To C events.

Helaas kunnen we geen terugbetaling doen van je ticket, gezien de speciale inspanningen die we leveren om deze bedrijfsleiders naar ons event te halen, waarbij ze al een zeer volle agenda hebben. We hopen op jouw begrip voor deze situatie en vooral deze unieke opportuniteit die we bieden ook apprecieert.