29 juni 2023

BBQ Talks – the rain can’t stop us

Inzichten hero shape
BBQ Talks - the rain can’t stop us - hero img
Send us message

Het regent buiten, maar de sfeer is allesbehalve somber. Bij onze zomerse bijeenkomst, de BBQ Talks, hebben we bewezen dat zelfs het weer onze vastberadenheid niet kan temperen. Een geplande barbecue in de buitenlucht werd naadloos omgezet naar een gezellig indoor evenement, en het enthousiasme van de leden was ongeëvenaard.

Het indoor alternatief veranderde niets aan de relaxte en verbindende atmosfeer van de BBQ Talks. Integendeel, het zorgde voor een unieke ervaring waarbij leden aan tafel zaten, genietend van smakelijke gerechten terwijl ze inspirerende gesprekken voerden. Het feit dat we allemaal binnenshuis waren, creëerde een knusse en informele setting die de interactie tussen leden alleen maar bevorderde.

De verscheidenheid aan leden, zowel vertrouwde gezichten als nieuwe aanwinsten, bracht een opmerkelijk enthousiasme met zich mee. Er was een gevoel van samenhorigheid, alsof we, ongeacht het weer buiten, een gemeenschappelijk doel deelden: groei, connectie en een goede tijd hebben. De BBQ Talks bleken een uitstekende gelegenheid om ons netwerk te verbreden, nieuwe vriendschappen te sluiten en bestaande relaties te versterken.

Een hoogtepunt van de avond was de variëteit aan gesprekken die ontstonden aan de tafels. Van professionele uitwisselingen tot informele kennismakingen, de BBQ Talks boden een platform waar leden hun ervaringen konden delen, inzichten konden verwerven en ideeën konden opdoen. De informele setting stimuleerde openhartige discussies en maakte het gemakkelijk voor leden om elkaar beter te leren kennen.

Het evenement vond plaats bij Canal in Vilvoorde, wat een extra charme toevoegde aan de avond. De unieke locatie droeg bij aan de informele en gezellige sfeer. Ondanks de regen buiten, was het binnen warm met de spirit en interactie van de aanwezigen. Canal bood niet alleen een uitstekende ruimte voor onze indoor barbecue, maar voegde ook een vleugje stedelijke elegantie toe aan het event.

Terwijl we genoten van het heerlijke eten en de stimulerende gesprekken, werd duidelijk dat de BBQ Talks meer waren dan alleen een zomerevenement. Het was een uitgelezen kans om de kernwaarden van onze community te belichamen: groei, samenwerking en ondersteuning.

Ter afsluiting van de avond kondigden we aan dat onze Grow Yourself-serie in het najaar terugkomt. Een vooruitzicht dat de aanwezigen met anticipatie vervulde, en het bewijs dat de BBQ Talks slechts een voorproefje waren van wat onze community nog meer te bieden heeft.

In retrospectief was BBQ Talks niet alleen een evenement om te onthouden vanwege het onconventionele weer, maar vooral vanwege de waardevolle verbindingen die werden gesmeed. Het bewees dat zelfs bij regenachtig weer de zon schijnt binnen onze bruisende community. Stay tuned voor meer boeiende evenementen en groeikansen, want bij ons gaat groei hand in hand met een goede tijd hebben, ongeacht de weersomstandigheden.

Ontdek meer inzichten en highlights