22 november 2023

De eerste Mentoring Night

Inzichten hero shape
De eerste Mentoring Night - hero afbeelding
Send us message

Wat is jouw grootste professionele uitdaging? Hoe zou het zijn als je de unieke kans kreeg om jouw vraag voor te leggen aan een top bedrijfsleider? Op 16 november organiseerde Talk To C en Ambits voor het eerst een Mentoring night waar jong talent en ervaren leiders werden samengebracht. Een exclusief event dat 20 leden de kans bood om persoonlijk advies te ontvangen van 20 top  bedrijfsleiders. Het was een unieke gelegenheid waarbij ervaring en frisse ideeën elkaar ontmoetten.

De avond bracht jong talent samen met gevestigde leiders, variërend van CEO’s tot directors en managers, met een indrukwekkende ervaring bij toonaangevende bedrijven zoals KBC, L’Oréal, Philips, Toyota, Henkel, SAS en ExxonMobil. Deze diverse groep mentoren stond klaar om hun waardevolle inzichten te delen en de leden van de community te begeleiden bij hun professionele uitdagingen.

Een opvallend kenmerk van de Mentoring Night was de omkering van traditionele mentorrelaties. Naast het ontvangen van waardevol advies, kregen de bedrijfsleiders ook de kans om te luisteren naar de frisse perspectieven van de jongere generatie. Dit idee van reverse mentoring bracht een dynamische uitwisseling van ideeën teweeg, waar zowel mentoren als mentees van hebben geprofiteerd.

De line-up van mentors was indrukwekkend, met ervaren professionals uit diverse sectoren:

Gerrit Sarens

Ivan De Jonghe

Bart Gardeyn

Elisabeth Kokken

Jasper Savelkoel

Eric Van Dyck

Sabrina Polakoff

Frank Dethier

Kristien Debougnoux

Johan Vermeiren

Gerald de Woot de Trixhe

Thierry Moreau

Inge de Smet

Steven De Wit

Ilse Himpe

Steven De Wit

Ilse Himpe

Erna Vanden Wyngaert, ir

Sophie Moens

Patrick Vanhaverbeke

Ambits en alle mentoren verdienen een welgemeende dank voor het creëren van een omgeving waarin professionele groei en ontwikkeling werden aangemoedigd. De Mentoring Night was niet alleen een platform voor het delen van kennis, maar ook een kans om waardevolle connecties te leggen tussen jonge professionals en doorgewinterde leiders.

De deelnemers, waaronder Sofie De Souter, Astrid George, Julius Schelstraete, Kenji Boecksteyns, Simon Couvreur, Sofie Rousseaux, Frederik Cornelis, Victor Letens, Thibault Goister, Erika Goossenaerts, Illya Brusse, Eline Vandenbruaene, Nicolas Decuypere, Jonas Vandendijk, Jory Brabants D’Hooghe, Steven De Wit, Darlene Van Corenbergh, Mattias Losoli, Marnick Vanloffelt, en Adriaan De Keersmaeker, hebben actief deelgenomen aan deze waardevolle interacties.

Wat is jouw grootste professionele uitdaging? Tijdens de Mentoring Night kregen onze community leden een unieke kans: 1 op 1 gesprekken met top bedrijfsleiders die specifiek advies gaven voor hun uitdagingen. Het samenbrengen van onze community van young professionals met de Ambits-community van bedrijfsleiders heeft samen enorme waarde gecreëerd.

Wil jij er volgende keer graag zelf bijzijn? Laat je e-mailadres achter via deze link: https://bit.ly/3MWq0KX. Zo kom je op de wachtlijst terecht en ben je als eerste op de hoogte van de volgende Mentoring Night! Een kans om te groeien en te netwerken staat voor je klaar.

Ontdek meer inzichten en highlights