12 oktober 2023

Maak kennis met onze nieuwe Community Ambassadors

Inzichten hero shape
Maak kennis met onze nieuwe Community Ambassadors - hero
Send us message

👋 Let’s say hi! We stellen met trots onze 11 nieuwe Community Ambassadors voor, een enthousiaste groep young professionals die de katalysator zullen zijn voor groei en verbinding binnen onze community.

Deze ambitieuze groep professionals heeft zich toegewijd aan onze missie om dé go-to plaats te worden voor persoonlijke ontwikkeling. Hun betrokkenheid en enthousiasme zullen ongetwijfeld de drijvende kracht zijn achter nieuwe initiatieven en samenwerkingsverbanden binnen onze groeiende gemeenschap.

Samen met ons bestaande team, bestaande uit Mattias, Marnick, Darlene en Adriaan, streven we naar een indrukwekkende groei: van meer dan 130 naar maar liefst 300 leden. Deze expansie zal ons in staat stellen om nog meer like-minded individuen te bereiken die waarde hechten aan hun persoonlijke en professionele groei.

Onze nieuwe Community Ambassadors, waaronder Sofie Rousseaux, Julius Schelstraete, Thibault Goister, Bram Goetry, Erika Goossenaerts, Jory Brabants D’Hooghe, Lander Letens, Stef Jochems, Jonas Vandendijk, Pauline Mahieu en Eline Vandenbruaene, brengen een gevarieerde mix van vaardigheden, ervaringen en perspectieven met zich mee. Dit zorgt voor een rijke en inclusieve omgeving waarin leden zich kunnen ontwikkelen en bloeien.

Het streven naar kwalitatieve groei is niet alleen een doel, maar een gedeelde passie. Met de kracht van onze Community Ambassadors en hun uitgebreide netwerken zullen we niet alleen onze huidige leden verder verbinden, maar ook nieuwe leden aantrekken die op zoek zijn naar een gemeenschap waarin ze kunnen leren, connecten en groeien.

En goed nieuws: jij kunt deel uitmaken van deze groeiende gemeenschap! Ontdek wat onze community te bieden heeft tijdens ons gratis Grow Yourself-event op dinsdag 17 oktober om 19u in Hof ten As, Perksesteenweg 37, 1820 Steenokkerzeel. Een kans om onze Community Ambassadors persoonlijk te ontmoeten en te leren van hun ervaringen.

Schrijf je nu in via deze link en maak je klaar om te LEARN. CONNECT. GROW.

Deze nieuwe fase van onze community belooft niet alleen groei in getallen, maar ook groei in ervaring, kennis en waardevolle verbindingen. We heten onze nieuwe Ambassadors hartelijk welkom en kijken ernaar uit om samen te bouwen aan een bloeiende gemeenschap waarin iedereen de kans krijgt om te groeien en te gedijen.

Ontdek meer inzichten en highlights