26 oktober 2023

Dit was Grow Yourself 6

Inzichten hero shape
Recap dit was Grow Yourself 6 - hero afbeelding
Send us message

In oktober organiseerde Talk To C in samenwerking met Coredaet het zesde “Grow Yourself” event, waar young professionals gestimuleerd werden om te leren, te verbinden en te groeien. Dit evenement, dat plaatsvond in een sfeer van enthousiasme en inspiratie, bood waardevolle inzichten van ervaren sprekers en panelleden. Laten we eens kijken naar enkele hoogtepunten van dit betekenisvolle evenement.

Persoonlijk Leiderschap en Groei

Ernst Daemen en Arlette van Lint, van eventpartner Coredaet, deelden waardevolle tips over persoonlijk leiderschap en het belang van zelfkennis en geloof in jezelf. Ze benadrukten dat persoonlijke groei een continu proces is dat gedurende het hele leven plaatsvindt. Hun advies was eenvoudig maar krachtig: vraag, geef en ontvang feedback.

Impact maken als Jonge Professional

Het panelgesprek, geleid door Reine Vanhoof en Ilvie Heynen (Coredaet), en Jonas Vandendijk (community ambassador bij Talk To C) focuste op de vraag hoe jonge professionals impact kunnen maken. Hierbij legden ze sterk de nadruk op authenticiteit en nieuwsgierigheid. Het belang van actief in gesprek gaan, vragen stellen, luisteren en begrip tonen werd benadrukt als essentiële elementen om weerstand te vermijden en impact te vergroten.

Terugblik en Succesvieren

Naar goede gewoonte nemen we na een Grow Yourself event met het team en de ambassadors de tijd om terug te blikken op afgelopen event. Wat een succes met meer dan 100 jonge professionals deelnamen aan dit uitverkochte evenement. Het feit dat het event voor de vierde keer op rij was uitverkocht, benadrukt de unieke waarde die we bieden.

Groeiende Community

Onze community blijft verder groeien! Na dit event bestaat de Talk To C community al uit +170 young professionals.

Samenwerking met Coredaet

Bedankt aan onze eventpartner Cordaet. Dit Nederlandse consultancybureau adviseert en begeleidt in de wereld van mens-kracht, om geïnspireerd en effectief sturing te geven aan complexe HR en –ontwikkelvraagstukken binnen organisaties. Dit onder hun motto: “We stretch you”

Met energie, humor en doelgerichtheid gaat Coredaet aan de slag om gewenste ambities te bereiken bij klanten. Hun schat aan inzichten, ervaring en kennis helpt startende talenten te groeien en laat ervaren professionals leren. Zij werken in unieke teams met unieke krachten die maximaal aansluiten bij de klantvraag, want hun opdrachten laten zich niet in één hokje duwen.

Fijn om samen te werken met bedrijven die persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel dragen.

Ontdek meer inzichten en highlights