Copyright-JelleJansegersPhotography -23-05-11 talk to c -6817- 110523 0182
Officenter Vilvoorde
12 maart 2024
19u tot 21u30

Mentoring Journey 2 – CCO P95

Groepsmentoring sessies voor gedreven young professionals die graag bijleren van bedrijfleiders.

  • 3 groepsmentoring avondsessies van 2u30
  • Maximaal 8 plaatsen
  • Met ervaren bedrijfsleider (15j+ C-level)
  • Achteraf toegang tot exclusieve Whatsapp groep

Is dit iets voor jou?

De Mentoring Journey is iets voor jou wanneer je jezelf herkent in volgende zaken. Je wilt…

Antwoorden op jouw uitdagingen

Je hebt al veel inzichten rond persoonlijke ontwikkeling, maar je vraagt je af hoe je alles in jouw situatie kunt toepassen.

Meer gestimuleerd worden

Je weet dat het discipline vraagt om inzichten toe te passen en wilt gestimuleerd blijven.

Persoonlijk advies krijgen

Je hebt specifieke vragen over je persoonlijke groei en wilt graag advies op maat.

Je netwerk uitbreiden

Je breidt graag je netwerk uit met andere ambitieuze mensen.

Reflectiemoment inbouwen in je leven

Je bent iemand die vaker wil reflecteren over zichzelf om sneller te kunnen groeien.

De mentor die jou zal begeleiden

Henk-Hoornaert

Henk Hoornaert

COO P95 & ex-country manager Viatris

Henk heeft al verschillende rollen als general manager achter de rug. Tijdens zijn carrière heeft hij ontzettend veel ervaring opgedaan die hij graag met de volgende generatie leiders wilt delen. De sterkte van Henk? Hij spreekt jou aan op zo’n manier waardoor de inzichten ook effectief blijven hangen.

Bijleren van ervaren bedrijfsleiders

Versterk je kennis door iemand met meer ervaring. Zo versnel je je groei door niet dezelfde fouten te maken.
1 van de 6 essentiële soft skills
Een netwerk van waardevolle connecties

Een netwerk van gelijkgestemden

Achteraf krijg je toegang tot een Whatsapp groep met jouw wave om zo inzichten uit te blijven uitwisselen en diepgaande relaties te bouwen.

Niet fluffy, wel direct toepasbaar

Krijg inzichten en nieuwe invalshoeken van iemand die dezelfde uitdagingen al heeft doorzwommen. Geen theoretische methodes, maar wel hands-on tools waarmee je direct aan de slag kunt.
Niet fluffy, wel direct toepasbaar

Wat is jouw investering?

Mentoring Journey 2 - CCO P95

3 groepsmentoring sessies samen met 8 gelijkgestemden. Iedere sessie gaat dieper in op specifieke uitdagingen. Je gaat naar huis met antwoorden op je vragen en concrete tips.

Prijs particulier

€199

Prijs Bedrijf

€599

Uitverkocht, bekijk dus onze komende journeys

Wat ontvang je?

Frequently
asked questions

Vragen over deze Mentoring Journey? Hier vind je een antwoord! Toch niet gevonden wat je zocht?

Dit traject is speciaal ontworpen voor gedreven young professionals die een passie hebben voor persoonlijke ontwikkeling, belang hechten aan zelfreflectie en zich graag omringen met bedrijfleiders om ervan bij te leren. Of je dus aan het begin van je carrière staat of al enige ervaring hebt, iedereen die gemotiveerd is om te groeien en nieuwe inzichten te ontdekken, zal hier ongetwijfeld waardevolle inzichten uithalen.

Eens jouw groep is samengesteld, plannen we met behulp van Doodle de 3 avondsessies vooraf in, zodat jij zeker kunt deelnemen aan alle sessies. In onze onboarding vragenlijst vragen we naar je locatievoorkeur, en stellen de groepen vervolgens zo samen dat aan ieders voorkeur wordt voldaan. Zo hoef je je hierover geen zorgen te maken.

Heel simpel. Onze mentoring journey bestaat uit 3 avondsessies van 2u30 waarbij je rond diverse thema’s aan groepsmentoring zal doen. Tussen iedere sessie laten we 6 weken zodat je met je opgedane inzichten aan de slag kunt gaan om hier op de volgende sessie over terug te koppelen. Hierna de 4 stappen in jouw traject:

Stap 1: de onboardingsvragenlijst

In deze vragenlijst pijlen we naar jouw uitdagingen, jouw drijfveren en thema’s waardoor je geïnteresseerd bent. Op die manier proberen we dit traject zo persoonlijk mogelijk aan te pakken.

Stap 2: kennismaking & thema 1

Tijdens de eerste sessie leer je je groep kennen en bouw je een vertrouwensband op. Je krijgt een toelichting over het eerste thema waarna er a.d.h.v. oefeningen en discussies dieper wordt op ingegaan. Dit is jouw moment om je specifieke vragen over het thema te stellen. Je eindigt met het opstellen van een concreet actieplan om in de komende 6 weken jouw uitdaging(en) te overwinnen.

Stap 3: terugkoppeling actieplan, obstakels aanpakken & thema 2

In de tweede sessie reflecteer je over je actieplan van sessie 1 en bespreek je je individuele ervaring met de groep. Hierbij wordt er gefocust op het overwinnen van jouw obstakels. Hierna wordt een nieuw tweede thema geïntroduceerd.  Ook hier eindigt deze sessie opnieuw met het opstellen  van een concreet actieplan om in de komende 6 weken een nieuwe uitdaging te overwinnen.

Stap 4: terugkoppeling actieplan, obstakels aanpakken & thema 3

Tijdens de derde sessie evalueren we de voortgang sinds de vorige sessie en behandelen we jouw obstakels en vieren we hopelijk jouw successen. Je krijgt een laatste thema te horen waarover je in groep in gesprek gaat om zo tot de meest waardevolle take-aways te komen. Als afsluiting reiken we jouw certificaat uit en maken we een groepsfoto als herinnering aan dit unieke traject.

Elke sessie heeft een duidelijke structuur. Zo zal je starten met een kennismaking om een vertrouwensband op te bouwen met jouw groep en mentor. Hierna krijg je een korte toelichting rond één van de thema’s, gevolgd door interactieve oefeningen en discussies. Jouw mentor faciliteert deze sessies, maar er is zeker ook ruimte om jouw ervaringen te delen en feedback te krijgen. De focus op het einde van iedere sessie ligt op het maken van een concreet actieplan die je de komende 6 weken wilt uitproberen om zo jouw uitdagingen te overwinnen.

De mentoring journey biedt jou een unieke kans om niet alleen waardevolle inzichten en adviezen te ontvangen van een ervaren bedrijfsleider, maar ook een ondersteunend netwerk op te bouwen met gelijkgestemde young professionals. Vorige deelnemers vatten dit traject als volgt samen:

  • “Een ideale manier om in een gestructureerde omgeving aan je persoonlijke ontwikkeling te werken”
  • “Het heeft niet alleen mijn vaardigheden versterkt, maar ook mijn zelfbewustzijn en professioneel netwerk”
  • “Dit traject heeft me aangemoedigd om mijn belangrijkste uitdaging aan te gaan, met het grote verschil dat ik dit niet in mijn eentje hoefde te doen, maar samen met deze geweldige groep.”

Download

Benieuwd naar meer?

Download meer informatie over onze lidmaatschappen en trajecten (soft skill workshops en mentoring journeys).

Contact persoon