Maak ambassadeurs van jouw opkomend talent

Door hen lid te maken van onze community, verbeter je hun prestaties en vervul je hun nood aan continue ondersteuning en een helder carrièrepad zonder dat je dit zelf hoeft te regelen.

succesvolle samenwerkingen

bedrijf - accenture
bedrijf - OMP
bedrijf - Deloitte
bedrijf - trifinance
bedrijf - copus
bedrijf - Keytrade
bedrijf - unline
bedrijf - TOPdesk
bedrijf - arcelor mittal
bedrijf - Teamleader
Behoud je high potentials langer in je bedrijf

Retention

Behoud je high potentials langer in je bedrijf

Met ons lidmaatschap investeer je in de persoonlijke ontwikkeling van jouw high potentials. Hetgeen ze zelf aangeven als hun voornaamste reden om bij een bedrijf te blijven werken.

Engagement

Geen kopzorgen meer rond betrokkenheid en opleidingen

Onze sterke connecties met young professionals geven ons inzicht in hun uitdagingen. Met onze events, workshops en mentoring spelen we hierop in en bieden wij een continue stimulans waarnaar ze op zoek zijn zodat jij dit niet zelf hoeft te regelen.

Maak komaf met kopzorgen over trainingen en engagement
Play Video

Growth

Betere prestaties dankzij hands-on inzichten

De opgedane inzichten zijn afkomstig van bedrijfsleiders wat hen toelaat om hun job beter uit te voeren alsook andere collega’s te stimuleren door deze waardevolle inzichten te delen.

Investeer vandaag nog in de groei van je opkomend talent!

Als lid maken ze deel uit van een inspirerende omgeving, waar ze kennis opdoen van bedrijfsleiders, van andere gelijkgestemden leren en waardevolle connecties opbouwen voor jouw bedrijf.

Investeer vandaag - arrow
Bedrijven shape dark blue

Het resultaat?

Enthousiaste ambassadeurs die een positieve cultuur creëren

Jouw toptalenten worden niet alleen experts binnen hun vakgebied, maar ook gedreven ambassadeurs die deze groeimogelijkheden van jouw bedrijf zullen uitdragen.

Maak jouw talent vandaag lid

Business Membership

Je maakt deel uit van onze energieke community met gelijkgestemden. Via onze events krijg je toegang tot groei en waardevolle connecties. Ideaal als je houdt van netwerken en nieuwe mensen ontmoeten.

Prijs

€599/jaar

Wat ontvang je:

*Groepskorting is mogelijk indien je meerdere talenten lid maakt (zie brochure).

Succesful partnerships

“De Talk To C community sluit perfect aan bij de ondernemende en groeimindset van Unilin Group. Dit maakte dat het event perfect voldeed aan onze verwachtingen. De organisatie & communicatie liep van een leien dakje, het event zelf was een groot succes met inspirerende inzichten. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen!”

Sien Himpe

Sien Himpe

Unilin Group

“Door samen te werken met Talk to C wilden we achterhalen wat young potentials bezighoudt en wat ze belangrijk vinden op vlak van persoonlijke groei. Daarnaast was het een uitstekende gelegenheid om ons netwerk uit te breiden en TriFinance in de kijker te zetten, niet enkel bij finance profielen, maar een bredere doelgroep.”

Caroline Goethals

Caroline Goethals

TriFinance

“Tijdens een keynote presentatie op Grow Yourself, deelde ik mijn ervaringen over hoe geduld en eigenaarschap me geholpen hebben om te staan waar ik vandaag sta. Het was een inspirerende avond en fijn om zoveel ambitieuze professionals te ontmoeten!”

Robbert van der Ta

Robbert van der Tas

TOPdesk

“De ontmoeting met Talk to C was een ware bron van inspiratie. De behandelde onderwerpen waren niet alleen van onschatbare waarde, maar ook het evenement zelf was als een goed geoliede machine. Als Coredaet kijken we vol verwachting uit naar wat de toekomst in petto heeft, en we zijn enthousiast over de mogelijkheden voor verdere samenwerking. Een onvergetelijke avond vol inzichten en inspiratie!”

Arlette van Lint

Arlette van Lint

Coredaet

Meer te weten komen? Let’s Talk

Boek een afspraak om samen jouw potentieel te vergroten als werkgever.

downloads vandaag cirkel

Download

Benieuwd naar meer?

Download meer informatie over onze lidmaatschappen en cijfers over onze community.

Contact persoon

Download

Benieuwd naar meer?

Download meer informatie over onze lidmaatschappen en trajecten (soft skill workshops en mentoring journeys).

Contact persoon