Het verhaal achter Talk To C

Dé community voor en door young professionals. Wij begrijpen dus als geen ander jouw echte behoeften en uitdagingen. Onze missie is dan ook om jou te inspireren en stimuleren om de beste versie van jezelf te worden.

Het verhaal achter Talk To C
Talk To the CEO

Talk To See of Talk To C-level?

Onze oprichter Mattias Losoli won in 2018 “CEO for One Month”, één maand maand lang werd hij de rechterhand van Nico Reeskens. Dankzij deze unieke ervaring op C-level niveau ontdekte hij uit eerste hand dat veel bedrijfsleiders over waardevolle inzichten beschikken, maar dat deze vaak moeilijk doorstromen tot bij jonge starters.

Uit zijn persoonlijke missie om de kloof tussen ervaren bedrijfsleiders en gedreven young professionals te overbruggen, startte hij Talk To C. Om zo C-levels te laten spreken waardoor jonge starters nieuwe zaken inzien.

Ons verhaal in het nieuws

Niet zomaar een community

Echte, diepgaande connecties

Een netwerk van like-minded professionals die niet alleen dezelfde passie voor groei delen, maar elkaar ook adviseren en stimuleren bij het bereiken van hun doelen.

Praktisch, niet fluffy

Concrete inzichten en methoden die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven, waardoor leden daadwerkelijk vooruitgang maken in hun groeiproces.

Een persoonlijke aanpak

Een uitgebreide omgeving voor persoonlijke ontwikkeling, waar leden toegang hebben tot specifieke hulpmiddelen, inzichten en ondersteuning die passen bij hun individuele behoeften. Van events, tot workshops en mentoring journeys.

Onze ambassadeurs

Stuk voor stuk gepassioneerde young professionals die geloven in onze missie en die een cruciaal klankbord vormen voor onze strategie. Ze delen actief hun ervaringen en dragen bij aan de groei van Talk To C, waardoor onze community voortdurend groeit en een steeds bredere groep mensen bereikt.

Het Talk
To C team

Team - Mattias Losoli

About me

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen bij te staan in hun persoonlijke groei om zo hun doelen te helpen bereiken.

Mattias Losoli

Founder

Marnick Vanloffelt - Team

About me

Ik heb Talk To C mee opgericht omdat ik jonge, ambitieuze mensen wil helpen de beste versie van zichzelf te zijn. Als young professional kijk je tegen een steile leercurve aan, zeker wat betreft soft skills.

Marnick Vanloffelt

Co-founder

Team - Darlene Van Corenbergh

About me

In onze Talk To C community leer je zoveel ambitieuze jongeren kennen die net zoals ik vooruitgang willen maken. Leden inspireren en helpen elkaar bij het bereiken van hun doelen.

Darlene Van Corenbergh

Marketing & events

Team - Adriaan De Keersmaeker

About me

Niet investeren in jezelf, is jezelf tekort doen. Groeien met en door anderen is jezelf een voordeel gunnen.

Adriaan De Keersmaeker

Community growth

Wil jij ook de beste versie van jezelf worden?

Probeer een van onze events en ontdek wat je eruit haalt.

600+ gingen je reeds voor